Sponsing

Har du en blogg eller Instagram? Vi syns det er kjempegøy når bloggere skriver om oss og våre produkter og vi er alltid åpne for forslag på samarbeid! Her kommer noen forslag på hvordan vi kan hjelpe til, men ikke nøl med å ta kontakt dersom du har egne idéer eller spørsmål.

Tipse om våre produkter
Bruk våre bilder, filmer og beskrivelser fritt for å skrive om våre produkter, så lenge du linker til oss.

Teste produkter
Vil du teste eller anmelde noe vi selger? Vi sender deg gjerne produkter og vi blander oss selvsagt ikke i hva du mener om disse og skriver på bloggen din. Vi liker ærlige bloggere! Siden det koster penger for oss å sende ut produkter, har vi noen krav på din blogg og hvor populær den er for at vi skal kunne sende deg produkter. Kontakt oss gjerne gjennom her : http://beautyqueen.no/side/kontakt_oss

Ordne en konkurranse 
Mange blogger liker å selv ordne konkurranser til sine lesere. Vi hjelper gjerne til med premier, konkurranse­idéer, feedback etc dersom vi syns det høres bra ut. På samme måte som ved testing av produkter, er vi nødt til å ha noen krav på hvor populær bloggen din er, for at vi skal sende deg premier.

Kontakt oss gjennom skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss!

Dessverre har vi ikke mulighet til å svare alle som vil blogge om oss og våre produkter. Du vil få svar fra oss når vi ser gode betingelser for et givende samarbeid.

Følg oss på facebook for flere oppdateringer: https://www.facebook.com/beautyqueennorge/