Om oss

Våre verdier og holdninger    

Det viktigste for oss i BeautyQueen er at kundene våre er fornøyde, og derfor legger vi stor vekt på å ha hyggelige medarbeidere til å utføre den beste kundeservicen. Vi vil skape nærhet til våre kunder og er opptatt av at alle skal føle seg trygge når de handler hos oss. Vi er også kjente for rask leveringstid og er utrolig stolte av dette. Vi lever tross alt av kundene våre og ønsker å yte vårt beste for dere!

Beautyqueen er et norsk selskap som selger til norske forbrukere. Selskapet holder til i Hønefoss i Ringerike.

Beautyqueen kjøper og selger varer fra norske og utenlandske distributører. En del varer parallelimporteres (utenom produsentens monopolnettverk) for å gi deg som kunde en betydelig lavere pris. Når varene kjøpes utenom produsentens nettverk utfører Beautyqueen alltid kvalitetskontroll for å sikre at varene er ekte. 

Hvordan vet jeg at varene er trygge? 

Beautyqueen.no er en autorisert forhandler med et bredt utvalg av merker som Beauty UK, The Balm, Milani Billion Dollar Brow, Skintechnologies, Aqua Totale, Delicate Touch og mer.

Vi garanterer for ektheten og holdbarheten i våre produkter. Norge har strenge lover og regler for kjøp og salg av varer samt bestemmelser som beskytter forbrukerne. Som kjøper av et produkt som er parallellimportert har du de samme rettighetene etter lovverket som når du kjøper varen direkte fra merkeforhandler. 

Som forbruker er du beskyttet av forbrukerkjøpsloven og vil etter denne loven ha omfattende reklamasjonsrett og rett til å kreve ny vare eller pengene tilbake dersom produktet har feil eller mangler. Vi har en klar praksis og interne retningslinjer på både det juridiske og det etiske som krever at vi holder oss godt innenfor disse reglene og tilbyr våre kunder omlevering av varer utover det som følger av lovverket for å yte kundene våre god service.